Nyhedsbrev tilmelding

Tilmeld

29/10 2011 - NFS NYT 21

Nummer 21

Kaffe!!

Der er igen mulighed for at få en kop Zinzino kvalitetskaffe på skolen. Fru Ugle (sparegris) tager imod en femmer pr. kop.

Almindelig kaffe og te er fortsat gratis.


Terminsprøver

I uge 46 er det tid til, at Ballon-holdet skal prøve, hvad det vil sige at ”gå til folkeskolens afgangsprøve”. Sidste år havde vi til den rigtige prøve i maj måned hjælp fra nogle forældre. De var ”tilsynsførende”. Det fungerede rigtig fint og betød, at der var mindre stress på, end der ellers kan være, når der er ekstra ting at tage sig af.

 

Derfor spørger vi nu igen: Er der mon nogle forældre, der har tid til både ved terminsprøverne i uge 46 og i uge 18/19 i foråret at hjælpe os som ”tilsynsførende”. Ikke nødvendigvis alle dagene – se planen i kalenderen. Det kræver ikke meget andet end at have tiden, være over 18 år, kunne skrive en underskrift og være stille i lang tid. Skolen sørger for lidt forplejning.


Nye buskort fra Movia

De elever, som har buskort fra Movia, har fået skiftet buskortet ud inden for de sidste to uger. Dette skyldes, at Movia har lagt deres zoner om. I den proces er der nogle af eleverne, som er kommet i klemme, fordi de nye zoner ikke dækker det transportbehov, som de gamle zoner gjorde.

 

Tjek venligst jeres kort, og har I denne udfordring, så kan I skrive en mail til mig med de zoner,I burde have haft, så udsteder jeg et nyt kort uden beregning.

 

De gamle kort skal fortsat afleveres på kontoret. Her mangler jeg stadig at få nogle retur. Husk, I bliver opkrævet gebyr, hvis de ikke kommer retur.

 

Mange hilsner Jeannie


Generalforsamlingsarrangement

Datoen for årets ordinære generalforsamling er lagt fast – se i skolens kalender herunder, og sæt X i jeres egen. Den årlige generalforsamling afholdes i forlængelse af et bestyrelsesarrangement for forældre m.fl. Sidste år handlede det om skolens demokrati.