Nyhedsbrev tilmelding

Tilmeld

13/2 2016 - NFS NYT 20

Nummer 20

Fastelavn og store-kage-dag

Så har vi endnu en gang afviklet fastelavn og store-kage-dag med stor fornøjelse, glæde og meget fyldte maver. Det er ubetinget en af årets bedste dage på skolen. Hele skolen summer af forventning, glæde, gode grin og beundring af kostumer, der - som altid - er lagt en masse tanker og opfindsomhed i. Igen i år slog vi katten af tønden i tre runder i salen. En runde for Urskoven, en runde for Goplerne og en runde for de to store grupper, de voksne samt evt. gamle elever, som måtte være på besøg.
Som noget nyt var der i år ”catwalk” inden tøndeslagning. På den måde fik vi set alle de skønne dragter og dommerpanelet fik et godt overblik over alle deltagernes kostumer. Alt sammen til festlige toner fra Tippes harmonika og opmuntrende trommer fra Jonas & Co.
Efter tøndeslagning gik vi alle tilbage til Kolossalen og et overdådigt kagebord med lækre, sjove og smukke kager. Her blev der delt kattekroner ud, diplomer for bedste dragter samt diplomer i forskellige kagekategorier. Årets kostumer var meget præget af gruppetemaer – flere som havde samarbejdet om et fælles tema – fra Gostbusters, Olsenbanden (med Yvonne), et Nonnekloster, Rødhætte og Ulven og mange flere.
Det er skønt at opleve, at alle aldersgrupper går op i dagen med liv og sjæl. Og det er skønt, at vores store børn også går all in, når man i stigende grad hører om andre skoler, hvor fastelavn stopper efter 5. klasse, fordi så vil børnene ikke klæde sig ud mere. Lad os for alt i verden bevare vores gode legesjæl på Næstved Fri Skole!

½ pædagogisk dag

Tirsdag den 8. marts er der halv pædagogisk dag på skolen. Har du mulighed for at komme og passe skolen og alle de skønne børn fra kl. 12.00-16.30 (eller noget af tiden), så kan du kontakte Rikke Kildevæld (Lasse og Sebastians mor). Hun koordinerer tropperne. Rikke træffes på mobil: 4141 7600.

Tilsynsførende

Tirsdag den 23. februar får vi besøg af Birgit Trier, som er vores tilsynsførende. Traditionen tro besøger hun skolen og de forskellige trin for at føre tilsynet. Birgits besøg munder ud i en rapport, som hun fremlægger på Generalforsamlingen lørdag den 2. april 2016.

De bedste ønsker om en rigtig god vinterferie til jer alle

 Vi ses igen mandag den 22. februar – måske kigger foråret så helt frem? Det står i hvert fald på spring i skolens have med vintergækker, erantis og nogle få modige påskeliljer, som varsler om, at der er lune ændringer på vej.

Kalender

Vinterferie
Lørdag den 13. februar
Søndag den 21. februar
Bestyrelsesmøde
Tirsdag den 23. februar
Halv pæd. dag (fælles med andre skoler)
Tirsdag den 8. marts
Kl. 12-19
Bestyrelsesmøde
Tirsdag den 15. marts
Påskeferie
Lørdag den 19. marts
Mandag den 28. marts
Generalforsamling på skolen
Lørdag den 2. april
Skriftlige afgangsprøver
Mandag 2. maj
Fredag 13. maj
Arbejdsweekend
Lørdag den 21. maj
Søndag den 22. maj
Pædagogisk dag
Tirsdag den 14. juni
Afslutningsfest
Torsdag den 23. juni
Sommerferie
Lørdag den 25. juni
Søndag den 7. august