Nyhedsbrev tilmelding

Tilmeld

20/11 2015 - NFS NYT 12

Nummer 12 – Fredag d 20. november 2015

HUSK juletræsfest torsdag den 17. december 2015

 

Pædagogisk dag er 8. december 2015

Den pædagogiske dag er tirsdag den 8. december. Har du mulighed for at hjælpe med at passe vores skole den dag eller blot noget af dagen, kan du kontakte Rikke (Lasse og Sebastians mor) på mobil: 4141 7600. Husk at give jeres kontaktlærer besked, hvis jeres barn/børn holder fri på dagen!

Ny kollega tiltræder til Januar

Så har vi fundet en ny kollega, som skal arbejde sammen med Thomas i ”SFO-delen” af skolens hverdag. Vi har fået 85 ansøgninger og rigtig mange virkelig gode kandidater. Ansættelsesudvalget – som bestod af indskolingsteamet, Jeannie og to repræsentanter for forældrebestyrelsen – havde samtaler den 12. november. Vi havde fire kandidater til samtale og rundvisning, og vi har nu valgt en ny kollega.
Mandag den 11. januar 2016 starter Mathilde Nygaard Blom hos os. Mathilde er uddannet pædagog, friluftsvejleder, svømmelærer og har kursus i konfliktløsning og mægling. Efter sin pædagoguddannelse har hun primært arbejdet i SFO. Hun er udemenneske og glæder sig bl.a til at lave aktiviteter med børnene i vores skønne have og udeareal.
Mathilde er 31 år og har to yngre piger. Hun bor sammen med sine piger og sin mand i Sorø. Mathilde kommer på besøg en dag i løbet af december, og vi glæder os til at byde Mathilde velkommen på skolen.

Har du et juletræ i overskud?

Har du mulighed for at donere et juletræ til NFS juletræsfest i Salen torsdag den 17. december, så kontakt venligst Flora på 2715 5954.

Åben skole 2015

Den første torsdag i november afvikles det landsdækkende ”Åben Skole” arrangement – i år var det den 5. november. Næstved Fri Skole deltog for 3. år i træk. Det er en god mulighed for os, for at vise skolen frem til de, som måtte have interesse. Noget vi ikke har tid til i den travle hverdag.
I år havde vi rigtig mange gæster – over 20 måske nærmere 25 familier var forbi. Alle blev vist rundt af elever, personale og bestyrelsesmedlemmer.

I Urskoven have Lone og Birgitte base, hvor man fik en præsentation af det at starte i skole og de første år derefter. I Goplergruppen blev der – i det ene lokale – præsenteret skema af to elever og der blev lavet 3-D print som eksempel på faget Innovation. I et andet Goplerlokale fik man en snak med lærer og elever om hverdagen og fagene i mellemgruppen. Fra Bobler- og Ballongrupperne tog eleverne imod i Boblerområdet, og der var rigtig mange interesserede og rigtig mange spørgsmål. Vores elever klarede det simpelthen bare så godt. I både mellemgruppe og udskoling var det klart eleverne som ”kørte showet” – blot understøttet af en eller to tilstedeværende lærere. Så godt gået!

Kagedej søges til ”fredag på tværs”

Vi skal jule­hygge­pynte vores dejlige skole fredag den 28. november, som er årets sidste ” fredag på tværs”. Der bliver forskellige juleaktiviteter på dagen. Den ene aktivitet er at bage småkager. Da vi ikke har tid/ kapacitet til at lave dejene (vi kan bedst lide hjemmebagte/-lavede), ønsker vi os dej til at lave: Havregrynskugler og vaniljekranse.

Hvis du vil hjælpe, betaler skolen gerne materialerne, men det kræver en bon, hvis kassemesteren skal åbne for pengebeholderen. Bon og kontonummer kan blot afleveres på skolens kontor til Heidi.

Kan du hjælpe, så send en SMS til Steen på 2010 2507 med navn, hvilken dej du laver og hvilken mængde.

Tusind tak for hjælpen.

Kalender

Bestyrelsesmøde
Tirsdag 24. november
Sygeprøve FA 2015
Tirsdag 1. december
Pædagogisk dag
Tirsdag 8. december
Juletræsfest
Torsdag 17. december
Juleferie
Lørdag 19. december
Søndag den 3. januar 2016