Nyhedsbrev tilmelding

Tilmeld

23/10 2015 - NFS NYT 10

Nummer 10 – Fredag d 23. oktober 2015

Husk indesko!

Der er stadigvæk en del børn, som ikke har fået indesko med til skolen. Fra efterårsferien til Påske må man ikke have udesko på indenfor, men der bliver alligevel vådt og lidt beskidt på gulvet. Så husk indesko.

Stillingsannonce

Ansøgningsfristen for at søge stillingen som SFO-medarbejder hos os udløb i går torsdag. Vi har fået rigtig mange ansøgninger – over 70 styk – som vi nu læser og prioriterer. Vi afholder samtaler medio november og regner med at kunne melde nyt ud omkring udgangen af november/først i december.

Åben Skole

Traditionen tro deltager Næstved Fri Skole i ”Åben Skole”, hvor interesserede kan besøge os og få en rundvisning. Det er den ene gang om året, hvor vi har mulighed for at åbne skolen for rundvisning for alle interesserede. I år er Åben Skole torsdag den 5.11.2015 kl. 16-19. Som de tidligere år er der hængt A4 plakater op i diverse butikker og biblioteker af bestyrelse og ansatte. Ligesom der indrykkes to mindre annoncer – en annonce i Ugeavisen i uge 45 og online 1½ uge før den 5.11. – samt en annonce i Søndagsavisen, som har et tema om skoler i uge 44.

Pædagogisk dag 24. november 2015

Den næste pædagogiske dag er tirsdag den 24. november 2015. Denne gang er det en hel dag. Har du mulighed for at hjælpe med at passe vores skole den dag eller blot noget af dagen, kan du kontakte Rikke (Lasse og Sebastians mor) på 4141 7600 eller Flora (Marias mor) på 2715 5954.

Husk at tilmelde jer arbejdsdagen lørdag den 31.10.2015

– invitation er sendt i mandags til jeres mail. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 26.10.2015.

Små positive skulderklap i hverdagen

Som nogle af jer sikkert har bemærket, er der i Kolossalen udskiftet et grafittimaleri med et andet. Det gamle maleri, der er malet af en god ven af skolen, Claus eller CMP, er flyttet ud i trappeopgangen til goplerområdet. Det nye maleri er malet af en gammel elev, Frederik. Det var et værk bestilt af os, der ønskede at genoplive et tidligere NFS-påfund: Positivsedler. Det går i al sin enkelthed ud på, at elever, lærere og forældre kan skrive sedler til hinanden og sætte op på maleriet. Her kan alle så gå forbi og læse - eller få læst - sedler højt, og lade de gode budskaber fra en person til anden smitte alle os andre :-) Eleverne har taget det til sig med det samme og mange fine og personlige sedler hænger allerede på maleriet og er med til at sende en god stemning til dem, der kommer forbi.
Thomas & Simone

Kalender

Bestyrelsesmøde
Tirsdag 27. oktober
Forældrearbejdsdag
Lørdag 31. oktober
Åben Skole
Torsdag 5. november
Terminsprøver
Mandag 9. november
Fredag 13. november
Pædagogisk dag
Tirsdag 24. november
Bestyrelsesmøde
Tirsdag 24. november
Sygeprøve FA 2015
Tirsdag 1. december
Juleferie
Lørdag 19. december
Søndag den 3. januar 2016